Informasjon om Sticky Trap

ClickBelowForOtherCountries

Sticky Trap Fluefangerlim
 

 

>>>  Brosjyre Sticky Trap Fluefangerlim  <<<
 

>>> Ofte stilte spørsmål angående Sticky Trap Fluefangerlim <<<

 

 

Sticky Trap Fluefangerlim  

Sticky Trap fluefangerlim er det som gjør fluefangerne klebrige! Sticky Trap limet er spesielt utviklet for å fange hestebrems, klegg, fluer og andre bitende insekter som lever rundt mennesker, hester og andre gårdsdyr. Grunnoppskriften kommer fra Usa og er brukt verden over til å fange disse irriterende insektene. Sticky Trap fluefangerlim er laget av naturlige mineraler og holder seg klebrig opp til 20 uker! Fluefangeren vil ikke tiltrekke seg pollinerende insekter som bier og sommerfugler. Den unike oppskriften gjør Sticky Trap limet vannavvisende og tåler opp til 70 varmegrader. I tillegg er det 100% miljøvennlig og trygt å benytte seg av. Hvordan virker en slik fluefanger? Bitende og stikkende insekter bruker infrarød stråling til å finne sine varmblodige bytter. De kvinnlige insektene trenger blod for å være fruktbare. Du har kanskje lagt merke til at mørke hester er mer utsatt for insektsbitt enn lyse hester? Dette er fordi den mørke pelsen absorberer mer sollys og blir derfor varmere, som igjen gjør de mer synlige for insekter som jakter infrarødt. En svart plastbøtte som blir varmet opp av sollyset og beveger seg i vinden tiltrekker seg de bitende insektene, ved å simulere byttedyr. Insektene går til angrep på bøtten, men vil nå sitte helt fast takke være Sticky Trap fluefangerlim. En rimelig og enkel løsning på insektsproblemet i din stall eller på sommerbeitet.

 

Sticky Trap fluefangerlim tåler vann og er effektiv opp til 20 uker, avhengig av hvilket materiale som er benyttet.
 

Sticky Trap horsefly glue 

 • Verdens ledende fluefangerlim
 • Det eneste limet for å fange insekter
 • Laget 100% økologisk med naturlige ingredienser og uten giftstoffer
 • Bøttene er lette å rengjøre, og kan brukes sesong etter sesong
 • Tåler regn og  varme opp til 70 varmegrader.
 • Ikke skadelig for mennesker og dyr
 • Pollinerende insekter slik som bier, sommerfugler og andre viktige arter vil ikke bli tiltrukket fluefangeren.
 • 30 fluefangere kan bli laget med en 1,5 liter bøtte med Sticky Trap Fluefangerlim

 

Hvordan bruke Sticky Trap fluefangerlim på riktig måte

Results Sticky Trap Horsefly trap with a bucket

 

Sticky Trap fluefangerlim er laget for å kunne bruke vår kjente og rimelige fluefangerbøtte. Konseptet startet i Belgia sommeren 2014, og fluefangerne finnes nå i alt fra staller, gårder, dyrehager, svømmebasseng, parker og på campingplasser. Sticky Trap følger samme prinsipp som andre fluefangere, men er mye rimeligere og mer effektive. Systemet på den klassiske H-fangeren er enkelt. Insektene som jakter med infrarødstråling søker etter varmblodige ofre. Den svarte ballen blir varmere en luften rundt og tiltrekker seg insektene. Insektene prøver å bite i ballen, de feiler og ender opp i H-fangerens samlebøtte. Sticky Trap Fluefangerlim er mer effektiv da insektene blir fanget med en gang de lander på bøtten. Dette er også en rimeligere løsning som er lettere å vedlikeholde. På Sticky Trap fluefangeren er H-fangerens ball byttet ut med en bøtte som blir varmet opp av solen og beveger seg i vinden. Utsiden av bøtten blir påført det spesielle fluefangerlimet. Insektene ser den bevegende svarte bøtten, biter, og sitter fast! Sticky Trap fluefanger er laget med kun naturlige ingredienser, er miljøvennlig og ikke giftig for mennesker eller dyr.

 

Ved å benytte seg av Sticky Trap får man heller ingen bifangst. Bier, sommerfugler, humler og andre viktige arter som søker etter søthet, nektar og pollen vil ikke bli tiltrukket fluefangeren da de ikke jakter infrarødt. Sticky Trap fluefangerlim er spesielt utviklet for å fange hestebrems, klegg, knott og andre irriterende insekter uten å være giftig for andre arter.

Benytt deg alltid av Sticky Trap fluefangerlim, da det er trygt å bruke. Vi gjør oppmerksom på at det finnes andre limtyper som inneholder giftstoffer. Sticky Trap har ingen giftstoffer og er 100% naturlig. Vi anbefaler at du henger fluefangeren utenfor rekkevidde for hester og andre dyr. Om hesten eller andre dyr får lim på pelsen er det ikke farlig og vil forsvinne i løpet av et par dager. Hvis du har noen spørsmål kontakt din forhandler 

 

Aldri plasser fluefangeren på et område med mye blomster!

Sticky Trap eco friendly

 

  

 
Hvordan lage en fluefanger med en bøtte?  (video)

 

 

 

 

Hvordan lage en rimelig fluefanger?? 
 1. DrIll et hull I toppen av bøtten og tre et tau Igjennom hullet. tre tauet Igjennom metallrIngen og knyt en knute så tauet Ikke kommer tIlbake Igjennom hullet. 
 2. Skru en liten krok Inn på undersIden av en planke som er ca 50cm lang. heng tauet som er fast I bøtten på kroken ( se bIlde). Den Ideelle høyden for bøtten er ca 100cm over bakken.
 3. Sett planken på en av gjerdestolpene. Det er vIktIg at det er I et område med mest mulIg vegetasjon. bøtten må også henge tIlgjengelIg for sollys slIk at den kan blI varm.
 4. Plasser fluefangeren I et åpent område, så bøtten kan bevege seg I vInden. pensle på stIcky trap fluefangerlImet på utsIDen av bøtten. benytt deg av hansker, lImet er klebrIg!
 5. Heng bøtten på utsIden av gjerdet, slIk at hesten dIn Ikke kan komme InntIl den. Da vIl fluene sItte fast på hesten, og Ikke på bøtten! Det vIl Ikke skade hesten, men er klebrIg og klIssete.

 

Buildinga flytrap with a black bucket

 

 

Fluefangere som benytter seg av Sticky Trap Lim:

 

Flytraps made with Sticky Trap glue

 

 

 


Sticky Trap komplett fluefanger 
 

Flytrap complete

Sticky Trap Fluefanger hjelper deg og dyrene dine med å nyte sommeren, istedenfor å irritere seg over insektene. Med hjelp fra Sticky Trap kan du fikse dine insektsproblemer raskt, effektiv og rimelig. Sticky Trap fluefanger leveres komplett, med en stålholder, fluefangerball og 1,5 liter med fluefangerlim. Hesten din vil takke deg!
 

Sticky Trap fluefanger bøtte (klargjort for bruk)
 

Sticky Trap Bucket

For deg som ønsker en rimelig fluefanger, har vi laget Sticky Trap fluefangerbøtten. Denne bøtten er klargjort for bruk, slik at du ikke behøver det! Tauet er ca 40cm langt, festet med en skrue for å enkelt kunne henge den opp. Heng bøtten ca 80-100 cm over bakken, på en solrik plass slik at bøtten kan bli oppvarmet. Plasser gjerne bøtten et sted med litt vind slik at bøtten kan bevege seg, da blir den uimotstålig for insektene! Bruk kosten til å pensle på fluefangerlimet. Vi anbefaler 3-4 fluefangere på 1 hektar for å beskytte 5 hester. To fluefangere er perfekt for en vanlig hage. Pensle gjerne på et ekstra lag med lim etter et par uker for enda bedre effekt

 

Sticky Trap oppheng- Nyhet!
 

Sticky Trap pole

Det er veldig viktig å henge Sticky Trap fluefangeren på riktig måte. Dette kan bli gjort på mange forskjellige måter, for eksempel med en planke på en av gjerdestolpene. Nå får du også denne smarte opphengsstolpen du kan sette på det perfekte stedet, for å få optimalt med sollys, vind og i nærheten av hestene.

 

Vil du høre mer om Sticky Trap, bli forhandler, eller stille noen spørsmål? 

 

Kontakt oss gjerne. 

 

Terms and conditions / Supply conditions Sticky Trap

Navigation

SocialMedia